Bu metnin;ne kadar da "kayan yazı" olduğunu düşündüren bir görüntüsü var deil mi?....ama hayatta hiçbişey göründüğü gibi değildir......aslında... dikkatli bakarsanız bunun "kaymayan bir yazı" olduğunu göreceğinizi biliyor muydunuz?..............................................lütfen dikkatle bakmaya devam edin.................................................. ve bunun aslında kaymayan bir yazı olduğunu görün....................................................evet,simdi hep birlikte bakışlarımızı, tam olarak bu noktaya davet edelim.............................................................şimdi yavaş yavaş kaymayan bir yazıymış gibi gelmeye başladı deil mi?.................................birazdan bunun gerçekten de kaymayan bir yazı olduğunu siz de göreceksiniz............................................................................kaymayan bir yazı...............................:)))))).........

Perşembe, Şubat 16, 2006

En Komik Anım:

Gene Erzurum’da abimle sokağa çıkmışız oynamaya..ama iki kişi nereye kadar dimi? Biz de abimle gidelim Büyük Özgür’ü çaaralım dışarı oynamaya dedik. (Mahallede iki tane Özgür olduğu için birine büyük özgür diyoduk işte.)
Şimdi girdik apartmana..dairenin kapısının önene geldik. Abim çaldı kapıyı..o büyük ya tabi..Sonra bi kadın çıktı izbandut gibi (muhtemelen özgürün annesi)ve biz şöyle dedik korku ve şaşkınlık içinde:

-Büyük Özgür evde mii?
-
Yaaani….Bizde bi Özgür var ama…..yani büyük diil…8 yaşında!

Hiç yorum yok: